Gårdsfest 20 Augusti

Hoppas ni har haft en trevlig sommar.
På lördag den 20:e augusti har vi planerat en gårdsfest på gården som tillhör Milstensvägen/Grönlingens väg.
 
Vi hoppas att så många som möjligt dyker upp under eftermiddagen och kvällen för att bidra till en bättre bostadsrättsförening. Det är en knytisfest där du tar med dig mat och dryck själv. Vi tänker att det kommer vara ett långbord som dukas upp. Om ni har bord och stolar som kan användas så får ni gärna ta med det.
 
Tidsplan
 

15:00 Samling för dem som har möjlighet att duka långbord
ca 17:00 Middag
18:00 Tävlingar och lekar för barnen


Vid dåligt väder
Om vi märker att vädret inte är med oss så kommer vi att meddela det via mail och Facebook (om du inte är medlem i Facebookgruppen så söker du efter Bostadsrättsföreningen Blåsippan, Stora Ursvik) senast torsdag. Då kommer vi att göra ett nytt försök den 27e augusti.

Etiketter: gårdsfest